Privé training is geschikt voor alles hondenrassen in alle leeftijdscategorieën. Dus ook voor pups, beginners, senioren, 2e kans honden (asielhonden/herplaatsers/honden uit het buitenland), honden die moeite hebben met prikkelverwerking en honden die niet om kunnen gaan met andere honden of mensen.

Privé hondentraining en puppytraining

Privé trainingen hebben een aantal voordelen. U hoeft niet naar de hondenschool  te gaan omdat wij bij u thuis komen. De lessen worden op maat gemaakt waardoor u vrij bent om te bepalen wat u uw hond wil aanleren en de aangeboden prikkels kunnen beter verwerkt worden omdat er geen andere honden of mensen aanwezig zijn.

Privé trainingen zijn maatwerk omdat de wensen en behoeften per hond en/of eigenaar kunnen verschillen. Geen hond, eigenaar, gezin en training is hetzelfde. Door het volgen van een privé training krijgt u handvatten om op een fijne manier met uw hond aan de slag te gaan.

Wij trainen op een positieve beloningsgerichte manier (met of zonder snoep, spel of anders) met of zonder de clicker. Samen met ons leert u uw hond beter lezen en besteden wij aandacht aan het opbouwen of verstevigen van de band met uw viervoeter.


 Interesse? Neem vrijblijvend contact op!